Skip navigation

Category Archives: meme

Haha I was only what, 17 days late in realising I was tagged 😛
Read More »

Advertisements


Type your answer to the questions into a flickr search.
Using only the first page, pick an image.
Copy and paste each of the urls in the Mosaic Maker.

  1. What is your first name?
  2. What is your favorite food?
  3. What high school did you go to?
  4. What is your favorite color?
  5. Who is your celebrity crush?
  6. What is your favorite drink?
  7. What is your dream vacation?
  8. What is your favorite dessert?
  9. What do you want to do when you grow up?
  10. Who/ what do you love most in life?
  11. Choose one word that describes you?
  12. What is your Flickr name?

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Nick tagged me. Consider him lucky that I actually read it. Hah!

Read More »

Was given to do by Kuhaz. Is it accurate? Perhaps.

Read my VisualDNA Get your own VisualDNA™

Ni kena curi dari si Dayze 😛

Oh lupa tambah. Dia punya laman web bandwidth exceeded wahahahahaha!!!

1. Sepa nama ko?

Keen

2. Sepa la yang kasi nama ko tu?

ibu bapa kua. Sia kasi potong my full name jadi pendek sikit seja

3. So berapa kunun umur ko ni?

20

4. So ko ni lelaki ka, perempuan ka atau apa ka?

lelaki la bah

5. Ko asal dari mana la kunun ni?

saya orang kk ba ni 😛

6. Bapa ko orang mana?

KL. Cun jugak la.

7. Apa la kerja bapa ko?

ah tak mau cakap. Nanti si Ariff kutuk sia pula 😦

8. Ok,apa warna yang paling ko suka?

sia paling suka biru. yang hairan is kebanyakan barang barang sia bukan biru =/

9. Eh kejap,dulu ko sekolah di mana?

all saaaiinttsssssss

10. Siapa la pengetua sana tu?

ah uhm ah… masa sia sana pengetua tukar 2 kali… tak pasti sepa pengetua sekarang laa =/

11. Sana ada guru disiplin ka?

adaaa… lucky tak pernah kena panggil jumpa dia ahaha

12. Eh tapi kenapa ko pilih sekolah tu dalam banyak2 sekolah?

pasal semua kawan kat sana ma. besides mereka tak bagi I masuk SMP =/ suatu peraturan tentang hanya perempuan seja boleh masuk. Hairan jugak la peraturan tu.

13. Ok, apa hobi ko?

aaahHH!!!! Kutuk si Dayze!

14. Kenapa kunun ko suka hobi ko tu?

cos suka la bah. Dia memang mau kena kutuk bah tu… jadi tak mau disappoint kan, kasi kutuk dia loh 0:)

15. Berapa lama sudah ko buat hobi ko tu?

uhm. Mcm tak gitu lama jugak la…

16. Ko tidak terfikir mo ubah hobi kotu ka?

tak la. Syok juga ba cari pasal sama dia ahaha

17. Apa la ko dapat dari hobi ko tu?

macam teda faedah oh hobi ni selain dapat laugh at her. Bukan macam kena bayar gaji untuk kutuk dia jugak ni 😦

18. Minggu lepas yang hari Sabtu ko pigi mana?

ah… macam… duduk kat rumah je

19. Apa la ada sana?

ada…. uhm… teda apa apa la!

20. Siok la?

iiihhh tidaaakk…

21. Yang hari minggu ko pigi mana pula?

pigi uni seja la ni

22. Oooo patut la ko tiada di church kan?

uhm… ya lah. Ahahaha

23. Bah tia apa la, berapa lama suda ko tidak pigi church?

ah… rasa macam lama la… boleh kira bertahun tahun la tak pigi.

24. Ko rasa bersalah ka kalau tidak pigi church?

tidak juga la. ]=)

25. Apa la kunun alasan ko kalau ko tidak pigi church?

well… tertidur 😉

26. Ko takut Tuhan ka?

mungkin. Sikit sikit la 😛

27. Berapa kali ko pray dalam sehari?

never. ahahaha

28. Ala mau abis masa suda ni… kejap… ko ada teman istimewa suda ka?

ooh… mungkin 😉

29. Second last ni… napa ko berabis berfikir jawab ni soalan2?

sia kena paksa oleh si Dayze!!!

30. Bah ok la, last suda ni… kenapa bah mo juga ko jawab soalan2 yang tiada2 ni???

eh… tak bulih ka??

I got tagged by Dayze.

Each player of this game starts off with ten weird things or habits or little known facts about yourself. People who get tagged must write in a blog of their own ten weird things or habits or little known facts as well as state this rule clearly. At the end you must choose six people to be tagged and list their names. No tagbacks!

  1. I’m very particular about cleanliness with regards to food to the point of avoiding touching things with my hands.
  2. I love bands my friends never heard of.
  3. My nose has managed to fool people into thinking I am not pure chinese.
  4. I am annoyed at more people than I’d like to be.
  5. I experience déjà vu fairly frequently.
  6. Am fairly unphotogenic.
  7. Given up playing the guitar well.
  8. I keep secrets by forgetting what they were.
  9. The people I connect easier with happen to be women.
  10. I’m always thinking of someone.

tagging: Nick, Sharron, Kuhaz, Mich, Khor and Sarah C.